2011. szeptember 30., péntek

adamo hinta új!!!!next ajándékkal - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Eladó a képen látható hinta dobozával papírjaival.
A kép katalógus kép. Egyetlen alkalommal használtuk, mert mi is vettünk egyet, így csak bemutattuk, hogy használjuk. A bolti ár feléért viheted. Előreutalás esetén békéscsabai és szolnoki szállításban tudok segíteni.
Kis időre félre is tudom tenni. A hintát 0-3 éves korig vagy15 kg-ig használhatják a babák.
Tehát ebbe a bölcsőbe már egy újszülött babát is bele lehet fektetni. Ebben az esetben a hintát célszerű teljesen vízszintesre állítani.
babák nagyon jót alszanak benne, mert a hinta teljesen átveszi a testük formáját, így visszakapják a méhen beüli állapotot, magzati pózban lehetnek.
A már ülni tudó csöppségek ki tudják dugni a lábukat a hinta elején található lyukon, így hintázni is van lehetőségük.   Ha leengeded a hintát annyira, hogy a baba lába elérje a földet, akkor nagyszerűen elfoglalja magát azzal, hogy próbálgatja az ugrálást, valamint megtapasztalja, mi mindent tud a lábával tenni, anélkül, hogy megterhelné csontjait, gerincét.
Ápolás, karbantartás
Mosás előtt oldd ki a fa rudak alatt található csomókat, és távolítsd el a fa rudakat. A függőhinta szövetből készült részeit mosás után ne csavard ki, ill. ne centrifugázd.
Továbbá a többi résztől külön, 30 Celsius fokon gépi mosással tisztítsd.   A szövet zsugorodásának mértéke maximum 6 %. A párnázott bélést kézi mosással kell tisztítani.
Száradás után helyezd vissza a fa rudakat.
Felszerelés:
A hintát ajtófélfára, mennyezetre és akár a kertben egy fára is fel tudod szerelni.   Tudsz tőlünk vásárolni fába ill. betonba szerelhető hintakampót is.
Ha egyik szerelési lehetőség sem optimális, van hozzá hintaállványunk, ami jelenleg kék és fehér színben létezik. Ehhez azonban kb. 2 négyzetméter hely szükséges. Nagy előnye, hogy mobillá válik a hintád, a picúr jó időben kint a kertben, friss levegőn is aludhat, valamint hintázhat.
SZÍNEK: A hinta színei folyamatosan változnak de két fő szín van melyből az egyik fiús a másik lányos
Csodákra képes. Nekem a pasztel színű maradt meg. Ajándéknak is tökéletes, mert egy karc sincs még a dobozon sem..... Van hozzá külön újszülött szűkítőm. licit nélkül next ajándék: )a pakolgatás miatt, mivel új a huzata sem öblített....



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 08:59
. adamo hinta új!!!!next ajándékkal - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése