2011. július 25., hétfő

Balázs Imre József: Fogak nyoma - Jelenlegi ára: 1 425 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fogak nyomaA könyv listaára: 1600 Ft. Leírás:
Az erdélyi Korunk főszerkesztője az idei Ünnepi Könyvhét alkalmából jelentkezett újabb verseskötettel. Kötetében vissza-visszatérő motívum a vidra. A lágy zeneiség, a játékos rímek, a pazar képek uralta versekben egy sajátos gondolatiság ölt testet. A bravúros formajátékok a szójelentések repedéseit, a szavak törésvonalait célozzák. Miként a verseiben föl-fölbukkanó, majd lebukó vidra, ez a versvilág is két vagy több valóság határán születik az olvasó a természetfilmek nézőihez hasonlóan szemléli ezt a mesterségesen megkonstruált világot. A klasszikus lejtésű, olykor tragikus feszültségeket hordozó vagy avantgárd-groteszk víziók egyéni illúziókból építenek egy saját világot: Az alámerülés a jelszó megadásával kezdődik,  /másképp csak kívülről látható a vidraarc.  / És ahogy a szó elhangzik,  / vidrává lesz az ember,  / lepkévé a báb / és gólyává a kalifa. (Login: a vidra alakot vált) A szólamok, hangnemek avantgárd sokfélesége jellemzi a küllemében is igényes, széles körben ajánlható művet. ISBN: 978-973-165-002-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 425 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:33
. Balázs Imre József: Fogak nyoma - Jelenlegi ára: 1 425 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése